Heidezoom fase 1

Elburg - 't Harde
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 199m2
Kaveloppervlak
125 - 600m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Nieuwbouw op ’t Harde – Heidezoom
Heidezoom groeit verder!

Wonen op Heidezoom is inmiddels een begrip in ’t Harde. Een gezellige nieuwbouw wijk met prachtige woningen, gelegen aan de rand van ’t Harde, omringd door bos en weiland. Kortom: Wonen met de Veluwe aan je voeten!

De eerste fase is een mooie mix van rijwoningen, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen. De eerste fase sluit naadloos aan qua architectuur en landelijke stijl bij de rest van de wijk. De eerste fase is inmiddels helemaal uitverkocht.

Was u net te laat voor de woningen die we in deze eerste fase hebben aangeboden? Wij horen graag waar u naar op zoek bent!
In de komende maanden zullen wij een plan uitwerken voor de laatste fase van Heidezoom. Schrijf u hier in als belangstellende en vertel ons uw woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heidezoom fase 1
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
francis@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Elburg.

Aanmelden