De Dijkjes Elburg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Elburg - Elburg
Toekomstig aanbod

€ 210.000,- tot € 295.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 123m2
Kaveloppervlak
105 - 200m2
Inhoud
355 - 453m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De Dijkjes
Dé nieuwe woonlocatie aan de rand van Elburg

Woonplan De Dijkjes is dé nieuwe woonlocatie aan de rand van Elburg. Een eigentijds opgezette woonwijk. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid. Met een knipoog naar de geschiedenis. Dit vindt u terug in de inrichting van de wijk, de groenvoorziening en de architectuur. Kenmerkende stijlelementen van weleer komen terug in de vormgeving van de moderne woningen die in plan De Dijkjes worden gerealiseerd. Dit betekent dat u ruime keuze heeft uit woningtypen en verschillende stijlelementen.

Gemoedelijk met een dorps karakter. Zowel de woningen als de inrichting van de wijk ademen deze sfeer uit terwijl het wooncomfort helemaal van deze tijd is. De Dijkjes in Elburg is daarom een fijne plek om buitengewoon mooi te wonen!

Aanbod
Inmiddels zijn de schetsen van de architect verder uitgewerkt tot mooie sfeerimpressies. Ook ziet u op de projectwebsite een vogelvlucht van de eerste 30 rijwoningen die in de verkoop komen. De rijwoningen zijn verdeeld over 6 verschillende types, allen met een eigen architectuur en uitstraling. Door de vogelvlucht is het mogelijk om een goede indruk te krijgen hoe de verschillende rijwoningen in het plan gesitueerd zijn en kunt u per bouwnummer al een aantal gegevens inzien. De plattegrond van de woning betreft nog een concept, ook al is deze al vrij ver uitgewerkt. Momenteel werken we deze concepten uit tot definitieve verkooptekeningen per bouwnummer. Voor de vrije kavels worden momenteel kavelpaspoorten gemaakt, verdere informatie volgt nog.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu snel aan en blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Dijkjes Elburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30
Prijs
€ 210.000,- tot € 295.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Stel je vraag

Contact

Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.v. Harderwijk
Deventerweg 4a
3843 GD Harderwijk
e.smit@vanwijnen.nl
http://www.vanwijnen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Elburg.

Aanmelden