De Dijkjes

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Elburg - Elburg
Actueel aanbod

€ 213.000,- tot € 460.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 159m2
Kaveloppervlak
82 - 355m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De Dijkjes - dé nieuwe woonwijk aan de rand van Elburg

Woonplan De Dijkjes is dé nieuwe woonwijk aan de rand van Elburg en groeit door!. Een eigentijds opgezette woonwijk. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid. Met een knipoog naar de geschiedenis. Dit vindt u terug in de inrichting van de wijk, de groenvoorziening en de architectuur. Kenmerkende stijlelementen van weleer komen terug in de vormgeving van de moderne woningen die in plan De Dijkjes worden gerealiseerd. Dit betekent dat u ruime keuze heeft uit rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende stijlelementen.

Gemoedelijk met een dorps karakter. Zowel de woningen als de inrichting van de wijk ademen deze sfeer uit terwijl het wooncomfort helemaal van deze tijd is. De Dijkjes in Elburg is daarom een fijne plek om buitengewoon mooi te wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Dijkjes
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42
Prijs
€ 213.000,- tot € 460.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Elburg.

Aanmelden