Hof van Kinsbergen

Elburg - Elburg
Actueel aanbod

€ 1.195,- p.m. tot € 1.245,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 81m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Op een unieke locatie: landelijk gelegen en op loopafstand van het centrum van Elburg worden 20 luxe en energiezuinige huurappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over twee karakteristieke gebouwen met een fraai aangelegde tuin. De appartementen hebben een centrale ligging op de Veluwe, ideaal als je graag buiten bent. Binnen 10 minuten ben je met de auto bij het water bij het Dronter- / Veluwemeer.

Beschikbare woningen
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! De appartementen hebben een woonruimte van 80m2 met een terras/balkon, eigen berging en parkeerplaats voor een huurprijs vanaf € 1.145,- per maand.

De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2021

Interesse / vragen?
Bekijk het aanbod op de website van NederWoon of neem contact op met NederWoon Verhuurmakelaars Zwolle: 038-3031818/ zwolle@nederwoon.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Kinsbergen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
8
Huurprijs (p.m.)
€ 1.195,- tot € 1.245,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Elburg.

Aanmelden