Schootsveld-Wildemaet

Elburg - Elburg
Actueel aanbod

€ 249.000,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
1 - 1m2
Kaveloppervlak
650 - 1260m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Heel soms stuit u op een buitenkans. Een bijzondere mogelijkheid voor een unieke stap in uw leven. Schootsveld Wildemaet biedt u zo’n kans. Hier kunt u op een uitzonderlijke locatie uw eigen vrijstaande woning bouwen. In een omgeving die een ideale combinatie vormt van natuur, rust, historie en hedendaags wonen. Binnenkort starten wij met de verkoop van vijf bouwkavels op een unieke historische locatie aan de Wildemaetstraat in Elburg. Iedere kavel heeft een unieke ligging, afmeting en vorm.

Uw individuele woonwensen bepalen welk perceel voor u het meest geschikt is. Wanneer u een kavel aanschaft kunt u meteen met een architect aan de slag op te bouwen naar eigen inzicht. Wenst u meer informatie over de kavels, de planning en de voorwaarden, schrijft u zich dan in als belangstellende. U wordt dan door ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schootsveld-Wildemaet
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 249.000,- tot € 399.000,-
Type woningen
Overig, Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Elburg.

Aanmelden